All inclusive Costa Brava
pineda de mar

All inclusive Costa Brava

spanje
Het aantal All Inclusive hotels aan de Costa Brava is flink toegenomen! Laat u verwennen met de lekkerste maaltijden en drankjes.
al vanaf € 189,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Met plaatsen als Santa Susanna, Lloret de Mar en Blanes is de Costa Brava al jaren zeer populair!

De Spaanse Costa Brava is een geliefde streek in het oosten van Spanje. Met badplaatsen als Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna en Calella wordt de streek ieder jaar bezocht door een groot aantal toeristen. Je vindt aan de Costa Brava de mooiste all inclusive hotels, met name Santa Susanna is hiervoor een zeer geschikte regio.

Bekijk alle reisbureaus met voordelige All Inclusives naar de Costa Brava

Waterpret in de waterparken

Op een all inclusive reis naar Costa Brava tref je veel verschillende waterparken aan. Deze parken zijn een unieke toeristen-trekpleister voor het land en bieden waterpret voor het hele gezin. Glij van de immens hoge glijbanen en beland met een hoge snelheid in het heerlijk koele water.

Dieren bekijken in waterpark Marineland

Waterpark marineland is zeer uniek. Naast de glijbanen en andere attracties heeft dit park zich verder uitgebreid met een assortiment dieren. Je vindt er bassins met zeehonden en pinguïns en kunt een kijkje nemen bij de dolfijnenshow of 1 van de vele andere dierenshows.

Jeepsafari aan de woeste kust

Costa Brava betekent woeste kust, en het land doet de naam zeker eer aan. Je kunt met een jeep op safari langs de kust van Costa Brava en de woeste rotswanden van dichtbij aanschouwen.

Maak een tussenstop in de stad Barcelona

Excursies naar de stad Barcelona zijn erg populair bij toeristen. De stad biedt een unieke blik in de geschiedenis van Costa Brava en heeft dan ook genoeg museums waar je kunt genieten van kunst, of modelbouwschepen kunt bewonderen.

All inclusive Costa Brava in de winter

Ook in de wintermaanden is de Costa Brava een zeer aangename bestemming voor een all inclusive reis. Het is er gedurende het hele jaar lekker warm, waardoor het zeker in de winter een mooie afwisseling is met het klimaat in Nederland.