Tips

Deals van o.a.

Als je een reis hebt geboekt naar Spanje, maak je vaak gebruik van een vlucht vanaf de luchthaven. Welke vervoersmogelijkheden zijn er eigenlijk naar de luchthaven en kun je eventueel ook overnachten? Wij hebben de verschillende opties voor je op een rijtje gezet.

Pak de trein

De trein kan een snel en effectief vervoersmiddel zijn naar de luchthaven. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een parkeerplek en bovendien hoef je ook geen parkeergeld te bepalen. Geld dat je uitstekend kunt gebruiken tijdens je vakantie in Spanje.

Maak gebruik van de taxi

Diverse luchthavens bieden je de mogelijkheid om met de taxi rechtstreeks naar de luchthaven gebracht te worden. Je kunt ervoor kiezen om rechtstreeks naar de luchthaven gebracht te worden of de keuze te maken voor gedeeld vervoer. Onderweg worden er dan nog meer passagiers opgehaald door de taxi, waarna je met elkaar naar de luchthaven wordt gebracht.

Parkeer op de luchthaven

Als je met de auto naar de luchthaven wilt, dan kun je gebruikmaken van diverse parkeergelegenheden. Je kunt ervoor kiezen om voor kortere of langere tijd een parkeerplek te reserveren.

Boek een hotelovernachting

Als je er zeker van wilt zijn dat jij je vlucht naar Spanje niet mist, kun je ook een hotel boeken dichtbij de luchthaven. Je hebt geen last van files en je kunt bij de receptie van het hotel vragen om een wake-up call. Zo kun je uitgerust gaan beginnen aan je vakantie in Spanje.

Plant u een vakantie naar Spanje?

Waarom niet uw vakantie te boeken in een vakantiepark!
Op deze website vind je de leukste vakantieparken in Spanje.

Parkeren bij Schiphol Airport

De meeste all-inclusive vakanties richting Spanje beginnen op luchthaven Schiphol. Mocht u met de auto komen en een parkeergelegenheid zoeken dan kom je er al snel achter dat er veel keuze is en dat de prijs, locatie en dienstverlening soms erg uiteen lopen.

Wij raden onze reizigers aan om voorhand verschillende reviews te raadplegen, te kijken of je wensen aansluiten op hetgeen wat de parkeergelegenheid aanbiedt en vooral wat de prijs is. Mocht u voor zeker willen gaan dan is Schiphol Smart Parking ofwel Lang Parkeren Schiphol altijd een veilige en redelijk geprijsde optie. Mocht u er echter alsnog niet uitkomen dan kunt u voor parkeer advies ook één van de handige vergelijkers raadplegen.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om op tijd te kunnen vertrekken vanaf de luchthaven richting het zonnige Spanje!