All inclusive Gran Canaria
mooi zicht op het strand in gran canaria

All inclusive Gran Canaria

spanje
Gran Canaria betekent uitstekende temperaturen & mooie stranden. Dit eiland biedt een groot aantal top resorts aan!
al vanaf € 289,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Genieten op Gran Canaria

Gran Canaria is een vulkanisch eiland in de provincie Las Palmas. Het eiland heeft een oppervlakte van 1560 vierkante kilometer en heeft zeer mooie bezienswaardigheden. Gran Canaria is een prachtig vakantie-eiland dat voor veel mooie foto’s zorgt. Vergeet dan ook niet op je fototoestel mee te nemen op een reis vol met natuurlijke schoonheden. Bekijk hier verschillende last minutes naar Gran Canaria, voor als je alleen vliegtickets wilt boeken. Voor pakketreizen(All Inclusive Hotel, vlucht + transfer) vind je de beste deals op deze pagina!

Bekijk de deals voor een All Inclusive naar Gran Canaria

Een dag vol dieren bij Palmitos park

Palmitos park heeft genoeg entertainment om de dag door te komen. Hieronder volgt een lijst met unieke bezigheden die je in Palmitos park kunt doen.
Dolphinarium: In de Dolphinarium deel van Palmitos park kun je echte dolfijnen zien die kunstjes doen. Het Dolphinarium heeft een oppervlakte van 3000 vierkante meter, verdeeld over 3 grote bassins. Er wonen 5 dolfijnen die je uitgebreid kunt bewonderen tijdens de diverse dolfijnenshows.
Vogels: In Palmitos park bevindt zich ook een vogelpark waar je vogels van over de heel wereld kunt bekijken.
Vissen en reptielen: Ook vissen en reptielen vind je in Palmitos park. De vissen zijn verdeeld in zoet en zoutwatervissen en leven in grote aquariums. Je ziet vissen van over de hele wereld die perfect met elkaar samenleven in 1 biotoop. Voor wie houdt van gevaarlijke reptielen, kun je ook een bezoekje brengen aan de Komodo Dragon en de gevaarlijke Caimans.

Bezoek Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo

Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo is een zeer mooie botanische tuin. Je kunt er heerlijk wandelen en ziet de natuur in al zijn diversiteit. Van grasvelden tot rotswanden en van woestijnlandschappen tot bospaden, hier vindt je het allemaal. In de tuin leven zo’n 500 verschillende plantensoorten, met elk een zeer eigen karakter. Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo is het hele jaar geopend voor bezoek.