All inclusive Puerto del Carmen
strand van puerto del carmen

All inclusive Puerto del Carmen

spanje
Het strand van Puerto del Carmen is zeer aangenaam. Om deze reden zijn vele All Inclusive resorts gevestigd in dit badplaatsje.
al vanaf € 289,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

De populairste badplaats op het eiland Fuerteventura

Een all inclusive Puerto del Carmen is uiterst geschikt voor zomer- en winterzon aanbidders. De temperaturen op Lanzarote komen het hele jaar door niet onder de 20 graden. Puerto del Carmen is een prachtige plaats met gouden stranden, prachtige bezienswaardigheden en goede accommodaties.

Bekijk de aanbieders voor een All Inclusive vakantie naar Puerto del Carmen

Dé strandlocatie

Het strandleven is de grootste attractie van Puerto del Carmen. Geen een andere plaats op het eiland telt zoveel vierkante meters aan strand als de badplaats Puerto del Carmen. Op elke locatie in de stad zit je op loopafstand van het strand, omdat de stranden uitgesmeerd over de stad liggen. De stranden hebben een enorme capaciteit: er zijn genoeg bedjes en parasols beschikbaar voor iedereen. Playa Grande is het populairste strand van de stad en aan deze strand ligt de grote boulevard met winkels, restaurants en bars. Playa de los Pocillos is het rustigste strand van de stad.

Ontdek Lanzarote

Lanzarote is van vulkanische oorsprong en dit is het meest zichtbaar in Parque Nacional de Timanfaya. De vuurbergen zorgen voor een adembenemend surrealistisch landschap. Je kunt in dit gebied prachtig wandelen, maar je kunt het gebied ook per bus ontdekken. Cueva de los Verdes is een prachtige verzameling van vulkanische grotten. De grotten zijn vanbinnen fenomenaal en mogen dan ook echt niet overgeslagen worden tijdens een all inclusive Puerto del Carmen. Verder kun je een dromedaristocht maken over het eiland en kun je een kijkje nemen in de wijnstreek La Geria.