All inclusive Lanzarote
Cactustuin in Lanzarote met molen

All inclusive Lanzarote

spanje
Lanzarote beschikt niet alleen over veel mooie all inclusive hotels, het eiland heeft ook schitterende stranden en landschappen.
vanaf € 224,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Boek een All Inclusive vakantie naar het veelzijdige eiland Lanzarote

Lanzarote is een eiland dicht bij de Afrikaanse kust en is bekend onder de bijnaam vuureiland. Deze naam is ontstaan doordat het eiland is bedolven onder gestolde lava. Dit geeft het eiland een mysterieuze uitstraling, die je doet denken aan een maanlandschap. Het eiland is woest, kleurig en omgeven door ruim 300 vulkanen. Met het vliegtuig is Lanzarote goed te bereiken, hoewel er slechts 1 vliegveld is.

Vergelijk direct alle aanbieders naar Lanzarote

Bezienswaardigheden van Lanzarote

Op Lanzarote valt veel te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Mirador del Rio. Mirador del Rio is een woongrot die is ontworpen door een lokale kunstenaar. De grot heeft een prachtig uitzicht over een afgrond van ruim 400 meter. Iedereen die geen hoogtevrees heeft moet dit zeer zeker een keer hebben meegemaakt. De woongrot heeft ook een Grand Café, waar je aan de rand van de afgrond een kopje koffie of thee kunt drinken. Het ideale uitje voor echte waaghalzen dus.

Voor hen die iets minder avontuurlijk zijn heeft de kunstenaar nog andere grotten gedecoreerd. Een zeer mooi voorbeeld hiervan is Jameos del Agua, niet ver van Mirador del Rio. De grot heeft een rustieke uitstraling en helderblauwe wateren waar duizenden kleine krabbetjes zitten. Ingebouwd in deze grot zit een immens theater met een prachtige akoestiek. Een bezoek aan dit theater is zeer zeker een onvergetelijke ervaring.

Naast een bezoek aan de prachtige grotten kun je ook een bezoek brengen aan het oude vissersdorp, El Golfo. El Golfo ligt pal naast een vulkanische krater, waarvan de helft in de zee is verdwenen. In het midden van deze krater bevindt zich een meertje dat een opvallende groene kleur heeft.

Met een all inclusive reis naar Lanzarote

Als je all inclusive reist naar Lanzarote staat het ontbijt staat s’ochtends voor je klaar, net als de lunch en het avondeten. Na een lange dag het eiland te hebben verkend rust je heerlijk uit in het hotel.