All Inclusive Canarische Eilanden
gran canaria idyllisch

All Inclusive Canarische Eilanden

spanje
Vrijwel het hele jaar door een aangenaam klimaat!
Al vanaf € 229,-!Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Genieten van de Canarische Eilanden op eilanden als Mallorca, Tenerife en Fuerteventura!

Kom tot rust met een heerlijke all inclusive reis naar de Canarische eilanden. De Canarische Eilanden is een groep van 7 eilanden die horen bij Spanje. Hieronder zullen we een aantal van deze eilanden met je bespreken, zodat je precies weet wat er te beleven valt.

Bekijk de aanbieders voor een All Inclusive vakantie naar de Canarische Eilanden

All inclusive naar La Palma

De vertaling van La Palma betekent mooi eiland. La Palma is erg groen en omgeven met adembenemende plekken. De natuur is er zeer divers. Zo kun je er subtropische bossen, laurierbossen en vetplanten vinden. Ook kun je op La Palma drakenbloedbomen vinden. Het eiland is uitermate geschikt voor wandelaars of natuurliefhebbers. Als je op La Palma bent, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan Los Tilos het grootste laurierbos van het eiland.

All inclusive naar La Gomera

La Gomera is een 1 van de kleinere eilanden en heeft veel valleien en ravijnen. Op het eiland is een natuurpark “Parque Nacional de Garajonay” van ruim 40 vierkante kilometer. Dit park is een grote toeristische trekpleister voor het eiland. De natuur is er prachtig en zeer rustgevend. Er zien ook diverse natuurmonumenten te vinden op het eiland, waar je echt naar op zoek moet gaan.

All inclusive naar Tenerife

Tenerife ligt naast La Gomera en heeft een ruig bergachtig landschap. Naast het prachtige landschap heeft dit eiland ook veel authentieke winkeltjes.

All inclusive naar Gran Canaria

Gran Canaria is een dicht bevolkt eiland met ruim 710.000 bewoners. Het eiland heeft een centrale ligging binnen de Canarische eilanden en is zeer populair bij toeristen. Gran Canaria heeft tal van museums waar van alles terug te vinden is uit het koloniale verleden van de hoofdstad. Gran Canaria is dan ook de place to be voor cultuurliefhebbers.

Canarische eilanden all inclusive

Als je kiest voor een all inclusive reis naar de Canarische eilanden dan kun je verblijven in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De maaltijden staan voor je klaar en er worden veel activiteiten georganiseerd, maar natuurlijk kun je ook zelf de eilanden gaan verkennen.