All inclusive Playa del Ingles
hotel playa del ingles

All inclusive Playa del Ingles

spanje
Playa del Ingles is één van de meest bruisende plaatsen van Gran Canaria! Een ideale plek voor een leuke All Inclusive vakantie.
al vanaf € 249,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Het bruisende Playa del Ingles is een ideale plaats voor een All Inclusive vakantie

Een all inclusive Playa del Ingles betekent een heerlijke vakantie in het toeristisch hart van Gran Canaria. Ontdek tijdens een all inclusive Playa del Ingles alles wat dit prachtige eiland en badplaats te bieden heeft. Deze mooie plek op Gran Canaria is het hele jaar een geschikte bestemming voor een strandvakantie.

Bekijk de aanbieders met All Inclusives naar Playa del Ingles

Stranden langs de gehele kustlijn

Playa del Ingles heeft een groot aantal fijne zandstranden. Het Cochino strand ligt in een rustig gelegen baai en loopt langzaam over in de zee. In alle rust kun je hier een verfrissende duik nemen in het schitterende blauwe water van de Atlantische Oceaan. Het strand van Playa del Ingles is een van de drukstbezochte stranden van Gran Canaria. Dit strand beschikt over diverse watersportmogelijkheden en douches en toiletten. Het strand is ook toegankelijk voor mindervaliden en het is uiterst geschikt voor families met kinderen.

Ontdek het eiland

Gran Canaria is een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan en het zou daarom zonde zijn als je tijdens een all inclusive Playa del Ingles alleen maar deze badplaats ontdekt. Bedevaartplaats Teror wordt door veel mensen gezien als het mooiste dorp van het eiland. In deze plaats vind je historisch gekleurde woningen met houten balkons en een indrukwekkende basiliek. Op 594 meter ligt de krater van de dode vulkaan Pico de Bandama. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het eiland en heb je de mogelijkheid om Las Palmas vanuit de lucht te bekijken. Het is ook mogelijk om de grootste krater van Gran Canaria af te dalen: in ongeveer een uur ben je beneden.

Zorgeloos genieten

In Playa del Ingles zitten diverse accommodaties waar je een all inclusive vakantie kan boeken. Een all inclusive vakantie is een zorgeloze vakantie voor iedereen die even nergens druk om wilt maken: bestel een drankje of hapje eten in het hotel zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken.