All inclusive Mallorca
mallorca baai

All inclusive Mallorca

spanje
Geniet van jouw all inclusive reis op Mallorca. Kilometers aan stranden met een azuurblauwe zee. Keuze uit vele top hotels!
al vanaf € 239,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

All Inclusive vakantie op het mooiste & grootste eiland van de Balearen

Mallorca heeft een mooie diversiteit aan stranden. Van uitgerekte stranden waar je heerlijk in de zon kunt genieten tot witte zandstranden of kiezelstranden, Mallorca heeft het allemaal. De kiezelstranden van Mallorca zijn rustgevend en erg mooi. Deze mogen dan ook niet ontbreken op jouw all inclusive vakantie in Mallorca!

Bekijk de aanbieders voor een all inclusive naar Mallorca

Wat zijn de leukste winkelgebieden in Mallorca?

De leukste plaatsen voor winkelliefhebbers zijn Arta en de hoofdstad Palma. Aan de kust vindt je ook veel toeristenwinkeltjes, waar je allerlei snuisterijen kunt kopen als blijvende herinnering aan jouw all inclusive Mallorca reis. Denk dan bijvoorbeeld aan 1 van de Mallorca parels. Als je specifiek op zoek gaat kun je een aantal unieke kleine winkeltjes vinden.

De markten van Mallorca

Hou je van winkelen en van cultuur, dan mag een bezoek aan de lokale markt natuurlijk niet ontbreken op jouw all inclusive Mallorca reis. Er worden verspreid over Mallorca diverse plaatselijke markten georganiseerd. Hier vind je naast de normale boodschappen, zoals groente en fruit ook een aantal unieke locale specialiteiten.

Windmolens spotten op Mallorca

Net als in Nederland kun je op Mallorca veel windmolens vinden. Deze windmolens lijken echter niet veel op de moderne bouwwerken die bij ons in de zee staan, maar meer op de karakteristieke windmolens die je overal in toeristenwinkels kunt vinden. Net als bij ons zijn de meeste van deze windmolens niet meer in gebruik. Toch zorgen ze nog altijd voor een fraai en schilderachtig landschap. De oorspronkelijke functie van de molens op Mallorca was om water uit het land te pompen, waardoor de moerasgrond veranderde in een vruchtbare grond voor de landbouw. Om de huurauto’s te spotten en andere leuke dingen te doen op Mallorca raden wij jou een fly drive naar Mallorca aan! Dit soort vakanties kun je boeken via FlyDriveXL.nl!

Tapas proeven

Voor wie van lekker eten houdt mag een dagje tapas proeven absoluut niet ontbreken. Deze Spaanse lekkernijen zijn veruit het meest favoriete eten van de meeste inwoners van Mallorca. Een bezoek aan een tapasrestaurant in Palma is dan ook een absolute must op jouw all inclusive reis naar Mallorca.