All inclusive Tenerife
beste strand van tenerife

All inclusive Tenerife

spanje
Met plaatsen als Costa Adeje, Playa de Las Americas & Puerto de La Cruz is Tenerife een uitstekend eiland voor een all inclusive.
al vanaf 269,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Het veelzijdige Tenerife is een ideale bestemming voor een all inclusive vakantie

Met zijn rustieke stranden en helderblauwe zee is het Spaanse eiland Tenerife veruit het meest populaire eiland van Europa. Jaarlijks komen er wel drie tot vier miljoen toeristen naar Tenerife om te ontspannen onder de Spaanse zon. Het eiland is dan ook het hele jaar geschikt voor een ontspannen zonvakantie, omdat de zon er vrijwel altijd schijnt. Het eiland ligt ook nog op een afstand die met een paar uur vliegen kan worden overbrugt, waardoor Tenerife ook uitermate geschikt is voor een kortere vakantie.

Ga naar de All Inclusive reizen naar Tenerife van:

Maak een ruige fietstocht door Tenerife

Tenerife is verre van vlak. Het eiland kent grote verschillen in hoogte, waardoor het een uitdagend parcours vormt voor fietsers. Vooral voor wielrenners is Tenerife uitdagend, aangezien er naast het klimmen ook grote snelheden worden bereikt bij het dalen. Een fietstocht door Tenerife vergt uithoudingsvermogen en een flinke conditie en is zeker uniek. Voor wie nog niet eerder op Tenerife heeft gefietst, worden er daarom ook georganiseerde fietstochten gehouden. Heb je geen fiets bij je, dan kun je er eenvoudig eentje huren.

Goedkoop inkopen door afdingen

Op de markten van Tenerife valt vaak te onderhandelen over prijzen, waardoor je op een leuke manier goedkoop kunt inkopen. Veel toeristen zien afdingen als een soort sport dat hoort bij het vakantiegevoel. Vergeet dan ook geen bezoek te brengen aan de markt.

All inclusive Tenerife met een last minute

Omdat Tenerife het hele jaar door een geschikte vakantiebestemming is, kun je ook eenvoudig een last minut boeken. Of je nu een lange of een korte all inclusive vakantie wilt, een all inclusive reis naar Tenerife is het gehele jaar door betaalbaar te boeken.

Dolfijnen spotten

Dolfijnen zijn zeer intelligente en populaire dieren, die je op Tenerife in hun natuurlijke omgeving kunt aanschouwen. Een dolfijnenexcursie van 2 uur kun je al meemaken vanaf €20,00 per persoon.