TUI

Deals van o.a.

Meer dan 500 reizen naar de Spaanse zon

Bij TUI vind je zeer veel zonvakanties naar Spanje, ruim 500. Om dit grote aanbod op TUI.nl overzichtelijk te maken zie je van alle reizen meerdere foto's en een aantal belangrijke eigenschappen van jouw reis. Denk aan handige filtermogelijkheden voor hotels met kinderen, adults-only resorts etc. Belangrijk om te weten is dat er ook een gemiddeld cijfer staat bij elke bestemming, waardoor je in 1 oogopslag kunt zien wat de kwaliteit is van de verschillende hotels. De hotels die je bij TUI kunt boeken zijn veelal luxe hotels tegen een redelijk tarief, met mooie zwembaden en uitstekende faciliteiten

Aangesloten bij ANVR & SGR

TUI is aangesloten bij de ANVR en de SGR, waardoor je altijd met een gerust hart jouw reis kunt boeken. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Deze stichting zorgt er voor dat jouw geld veilig is als bijvoorbeeld jouw reisorganisatie failliet zou gaan. Dan krijgt je gewoon je geld terug. Voor deze extra garantie hoef je helemaal niks te betalen. Je kunt dan ook Spaans genieten van de voorpret van jouw vakantie zonder bang te zijn om geld te verliezen.

Is TUI de beste reisorganisatie voor jou? Vergelijk eenvoudig TUI en vele andere aanbieders van all inclusive Spanje vakanties via deze website en vindt de reis van jouw dromen!