Tjingo

Deals van o.a.

Voordelig naar jouw favoriete bestemming

Met Tjingo reis je heel voordelig naar de leukste Spaanse bestemmingen. Om het je gemakkelijk te maken hebben zij al een selectie gemaakt van de meest populaire Spaanse bestemmingen. Je hoeft deze alleen maar aan te klikken, en je ziet de leukste Spanje reizen. Hier betaal je zeker niet te veel voor, omdat Tjingo zo transparant mogelijk is over de kosten van jouw reis. Tjingo is een klantvriendelijk reisbureau dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. Natuurlijk zijn zij dan ook aangesloten bij toonaangevende belangenverenigingen zoals ANVR en SGR. Deze organisaties zorgen er immers voor dat je krijgt waar je recht op hebt. Heeft Tjingo financiƫle problemen, dan heeft dit zeker geen gevolgen voor jou.

Wat vinden reizigers van Tjingo

Veel reizigers vinden deze betrouwbaarheid erg belangrijk, zeker als je voor het eerst alleen op reis gaat. Tjingo helpt je graag door jou alle informatie te geven die je nodig hebt. Zo ga je zeker met een goed gevoel op reis.

Beste online reisbureau

Tjingo is niet voor niets door de bezoekers van Zoover verkozen tot het beste online reisbureau. De site is gebruiksvriendelijk voor reizigers van alle leeftijden. De indeling is eenvoudig en overzichtelijk, zodat je eenvoudig op zoek kunt gaan naar jou ideale Spanje vakantie.