All inclusive Fuerteventura
kitesurfen op fuerteventura

All inclusive Fuerteventura

spanje
Fuerteventura heeft schitterende witte stranden en helderblauwe zee. Een droombestemming met groot aantal top resorts!
Al vanaf € 299,-!Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Het hele jaar door een heerlijke bestemming met zon!

Fuerteventura is een eiland dat hoort bij de Canarische eilanden. Het eiland heeft een oppervlakte van 1660 vierkante kilometer en is daarmee het op 1 na grootste eiland van de eilandengroep. De bevolking van dit eiland leefde voorheen met name van de landbouw, maar heeft zich vandaag de dag meer gericht op toerisme. Hierdoor worden er veel leuke excursies georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

Bekijk de aanbiedingen naar Fuerteventura

Kom heerlijk tot rust in het mooie Caleta de Fuste

Caleta de fuste is een mooie badplaats waar je veel vakantieparken, appartementencomplexen en hotels vindt. Je kunt er heerlijk zonnen, zwemmen en baden in luxe. De badplaats is erg gericht op het toerisme en heeft een aantal winkelcentra waar de winkels tot in de late uurtjes open zijn, zodat je ook in de avonduren nog snel even je boodschappen kunt halen.

Overnacht in de mooie dorpjes van Fuerteventura

De dorpjes van Fuerteventura zijn erg mooi en rustgevend. Het aantal hotelbedden is beperkt, zodat je geen last hebt van een grote groep toeristen om je heen. Voor wie vroeg boekt is een overnachting in deze authentieke dorpjes een welkome afwisseling tijdens een all inclusive reis naar Fuerteventura.

Strek een sprintje met een fietstocht op Fuerteventura

De geasfalteerde wegen van Fuerteventura zijn ideaal voor lange fietstochten. Het verkeer is er uiterst netjes, waardoor er veel meer rekening wordt gehouden met fietsers. Auto’s blijven netjes achter je rijden tot het absoluut veilig is om te passeren.

Een dagje strand voor het hele gezin

Fuerteventura kent een grote verscheidenheid aan stranden. Zo zijn er stranden die ideaal zijn voor surfers vanwege de hoge golven, maar ook stranden waar de golfslag minimaal is. Deze zijn dan weer erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.