VakantieDiscounter

Deals van o.a.

Specialist in zonvakanties voor een scherpe prijs

Dé VakantieDiscounter is gespecialiseerd in pakketreizen naar verre zonbestemmingen en in pakketreizen naar het Middellandse Zeegebied. Je kunt bij deze organisatie onder andere reizen boeken naar Kaapverdië, Cuba, Bali, Spanje, Portugal en Turkije. In totaal hebben ze meer dan 10.000 accommodaties verspreid over 50 landen.

Voordelen van de organisatie zijn:
– Je betaalt bij het boeken géén boekingskosten.
– Je betaalt gegarandeerd de laagste prijs.
– Een veilige vakantie bij een betrouwbare en eerlijke reisorganisatie is zeker, omdat deze organisatie lid is van de ANVR en de SGR.

Online touroperator

Dé VakantieDiscounter is gevestigd in Amsterdam, maar is alleen te boeken via Vakantiediscounter.nl. De organisatie is volledig onafhankelijk en in 2015 is dé vakantieDiscounter gekozen tot beste online reisbureau van Nederland. Sinds 2000 zorgt ze voor lage prijzen en er hebben al meer dan 100.000 mensen bij de organisatie geboekt.

Gegarandeerd de laagste prijs

Naast pakketreizen naar verre zonbestemmingen en het Middellandse Zeegebied, heeft dé VakantieDiscounter ook gegarandeerd de laagste prijs voor stedentrips, autovakanties en wintersportvakanties. Een last minute kan ook via deze website geboekt worden.

Bekijk het aanbod op de website en vind de goedkoopste vakantiedeals voor jouw type vakantie!