All Inclusive Ibiza
één van de vele stranden van ibiza

All Inclusive Ibiza

spanje
Ibiza is een eiland dat veel Nederlanders hun hart gestolen heeft. De veelzijdigheid en heerlijke sfeer zijn veelgenoemde redenen.
al vanaf € 289,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Ibiza, een veelzijdig & schitterend eiland!

Ibiza is een eiland met een oppervlakte van 575 km², waar veel te zien en te beleven is. Het eiland ligt in de Middellandse Zee en is een deel van de Balearen. Het is de ideale combinatie tussen idyllische stranden, uitstekende all-inclusive hotels, een bruisend uitgaansleven en verrassende natuur. Ibiza is dan ook een plek waar veel mensen zich thuis voelen. Het aantal All Inclusive resorts is de afgelopen jaren flink toegenomen, waardoor ook de prijzen iets lager zijn dan voorheen! Laat u verrassen door het aanbod van onze partners.

Bekijk de aanbieders met All Inclusives naar Ibiza

Bezienswaardigheden tijdens jouw reis naar Ibiza

Dalt Vila: Dalt Vila is de bovenstad van Ibiza en bied een adembenemend uitzicht over het prachtige eiland en de daken van de stad. Voor wij houd van cultuur en romantiek bied Dalt Vila een breed scala aan bezienswaardigheden. Denk dan bijvoorbeeld aan een voormalig klooster, en kerk of oude herenhuizen.
Es Vedrá: Es Vedrá is een klein, maar uiterst imposant rotseiland. Het eiland heeft een ruige uitstraling en ligt in rustig blauw water. Het contrast tussen het woeste rotseiland en het rustieke water is zeer inspirerend. Het rotseiland biedt een schuil en broedplaats aan kleurige reptielen en koraalmeeuwen en geldt daarmee als beschermd natuurgebied.
Necropolis Puig des Molins: Wie van geschiedenis houdt kan een bezoek brengen aan Necropolis Puig des Molins. Dit is een oude begraafplaats met een aantal goed bewaarde graftombes.
Ses Salines: Ses Salines is een beschermd natuurgebied met zoutmeren. Het natuurgebied is een walhalla voor de 210 soorten vogels die er leven.
Grotten: Als je dan toch in Ibiza bent is een bezoek aan de grotten zeker de moeite waard. Je mag slechts een paar van de grotten bezoeken, maar deze zijn wel adembenemend mooi.
Sant Llorenç:
Sant Llorenç is een klein dorpje dat slechts bestaat uit 5 huizen. Deze huizen zijn kubusvormig en wit geschilderd. Voor wie interesse heeft in architectuur is dit uiterst kleine dorpje een unieke bezienswaardigheid.

Waarom met een all inclusive reis naar Ibiza?

Met een all inclusive reis kun je optimaal genieten van jouw tijd op Ibiza. Doe mee aan georganiseerde reizen en krijg een rondleiding van de lokale bevolking, of reis al feestend over het eiland.