All inclusive Lloret de Mar
kasteel van lloret

All inclusive Lloret de Mar

spanje
Lloret de Mar is een toeristische badplaats aan de Costa Brava. Het aantal All Inclusive resorts is fors toegenomen!
Al vanaf € 219,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Een heerlijke All Inclusive in het altijd gezellige Lloret de Mar

Een all inclusive Lloret de Mar brengt je in het kloppende hart van de Costa Brava. Overdag kun je hier heerlijk zonnen op het gouden strand, diverse bezienswaardigheden bezoeken of een kijkje nemen onderwater met een catamaran. Daarna staat het nachtleven van deze bruisende badplaats op je te wachten. Lloret de Mar leeft 24 uur per dag.

Bekijk alle reisbureaus met All Inclusives naar Lloret de Mar

Waterplezier in Water World!

Vlakbij Lloret de Mar zitten twee fantastische waterparken: Water World en Aqua diver. Je kunt hier genieten van diverse attracties, zoals glijbanen, snelle rivieren en een golfslagbad. Daarnaast beschikken de waterparken over een grote zonneweide. Dit park is zeker niet alleen voor de kleintjes: zelfs volwassenen hebben hier de beste dag van hun leven! Deze waterparken zijn geschikt voor iedereen die een onvergetelijke dag met vrienden en familie wilt doorbrengen.

Ontdek Lloret de Mar en de omgeving

Lloret is een prachtige badplaats met diverse bezienswaardigheden, zoals het fraaie kasteel San Joan. Dit kasteel is hooggelegen en als je helemaal naar boven klimt, wordt je beloond met een adembenemend uitzicht. Bovendien zijn er veel kerken en kathedralen die men kan bezoeken. Maar tijdens een all inclusive Lloret de Mar kun je ook de omgeving van Lloret de Mar goed ontdekken. De kust rondom Lloret de Mar is ontzettend ruig, waardoor je hier een onvergetelijke jeepsafari kunt maken. Je kunt ook een bezoek brengen aan de prachtige steden Barcelona en Girona.

Bruisend nachtleven

Lloret de Mar staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Langs de boulevard en in het centrum zijn dan ook diverse cafés en clubs te vinden. Mis je de Hollandse hits? Ook deze worden gewoon in Lloret de Mar gedraaid.