All Inclusive Salou
salou idyllisch strand

All Inclusive Salou

spanje
Kies uit bijvoorbeeld 4R Regina Hotel (****) of het uitstekend beoordele hotel Golden Port Salou & Spa(****)!
al vanaf 179,-!Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

Salou, met een bruisende boulevard & vele top All Inclusive resorts een leuke bestemming!

Tijdens een all inclusive Salou kun je genieten van alles wat Salou je te bieden heeft: prachtige stranden, uitstekende accommodaties, adembenemende baaien, de bekendste boulevard van Spanje en een bruisend nachtleven. Het enige waar je aan moet denken is deze prachtige dingen: over geld hoef je je geen zorgen te maken, want alle drankjes en hapjes zijn inbegrepen!

Bekijk de aanbieders voor All Inclusive vakanties naar Salou

Cultuur snuiven

In Salou zitten prachtige culturele bezienswaardigheden, die je makkelijk kunt bezoeken. De Santa Maria del Mar kerk is een schitterende kerk in de oude vissershaven en in het centrum staat het Chalet Bonet dat ontworpen is door een leerling van de architect Gaudí. Je vindt in deze badplaats ook oude spoorlijnen die nog uit 1850 stammen. Op loopafstand van de oude spoorlijnen ligt de TorreVella, een verdedigingstoren. Maar ook buiten Salou zijn er harstikke mooie culturele plekjes: in Tarragona kun je overblijfselen uit de Romeinse tijd bekijken en in Barcelona kun je de meesterwerken van Gaudí bekijken.

Port Aventura

Net buiten Salou ligt een van de meest bezochte themaparken van Europa: Port Aventura. Dit attractiepark heeft diverse themazones en in elke themazone zitten diverse achtbanen, waterattracties en draaimolens. Het park is makkelijk te bereiken met de auto, maar voor wie geen auto wilt huren: vanaf de meeste accommodaties in Salou gaat er rechtstreeks een shuttlebus naar het park.

Het hart van de stad

De boulevard is het hart van de stad en hier bevinden zich dan ook de restaurants, souvenirwinkeltjes, bars en clubs. Langs de boulevard staan 365 palmbomen en aan het begin en aan het einde van de boulevard staan prachtige fonteinen.