All inclusive Maspalomas

All inclusive Maspalomas

Deals van o.a.

De oudste badplaats van het Spaanse Eiland Gran Canaria laat zich goed lenen voor een all inclusive vakantie. In Maspalomas steken de prachtige goudgele stranden op een adembenemende manier af tegen de blauwe Atlantische Oceaan. Terwijl je dit prachtige plekje op aarde ontdekt, hoef je je nergens druk om te maken: tijdens een all inclusive Maspalomas hoef je nergens in het hotel voor te betalen.

Waan je in de Sahara

Maspalomas wordt gekenmerd door de Dunas de Maspalomas: de goudkleurige duinen van dit natuurgebied. Deze duinen doen je denken aan de Sahara en lenen zich goed voor een lange wandeltocht. Plan in deze wandeltocht ook een bezoek aan de vuurtoren Faro de Maspalomas. Op 68 meter hoogte ligt deze vuurtoren en vanaf hier kun je uitkijken over dit prachtige natuurverschijnsel.

De natuurkrachten van het eiland

Het eiland wordt veelal bezocht door natuurliefhebbers en dat is niet geheel onterecht: de natuur op Gran Canaria is adembenemend. Als je een excursie maakt naar Caldera de Bandama, ontdek je de grootste vulkaankrater van het eiland. Een wandeling naar de bodem van de krater duurt ongeveer 20 minuten en is een onvergetelijke ervaring. Rijd tijdens een all inclusive Maspalomas ook over de weg tussen Mogán en Peurto de Mogán en ontdek dit vruchtbare dal met een groot diversiteit aan flora en fauna.

Zie dolfijnen in het wild!

In het zuidelijke gelegen Puerto Rico is het mogelijk om dolfijnen in het wild te spotten Dagelijks vertrekken er boten richting het leefgebied van de dolfijnen. Er is ook een grote kans dat de dolfijnen rondom de boot komen zwemmen!