Hotel Eugenia Victoria

Hotel Eugenia Victoria

Deals van o.a.

Bij het Eugenia Victoria hotel is een zeer uitgebreid aanbod als het gaat om all inclusive. Bij Eugenia Victoria betekent all inclusive ook echt all inclusive. Er zit zeer veel inbegrepen bij jouw reis, waardoor je absoluut waar voor je geld hebt. Bij een all inclusive vakantie in het Eugenia Victoria hotel zit inbegrepen: ontbijt, lunch, high tea, snacks, diner in buffetvorm, showcooking, ijsjes, koffie, thee, mineraalwater, frisdranken, bier, wijn en een heerlijke ontspanning in de spa. Naast all inclusive biedt het Eugenia Victoria hotel ook halfpension, ontbijtbuffel, lunchbuffet en dinerbuffet.

Vergelijk Eugene Victoria aanbieders:

[sc:reisorganisaties]

De ligging van het Eugenia Victoria hotel

Het hotel ligt op slechts 200 meter van het Gran Chaparral centrum en is daardoor goed bereikbaar. Op slechts 300 meter vanaf het hotel bevindt zich een bushalte vanwaar je eenvoudig de streek kunt verkennen of naar het strand kunt gaan. De winkels en de supermarkten bevinden zich op slecht 150 meter afstand van het hotel, waardoor je lopend de boodschappen kan doen of even kunt shoppen.

Sport en activiteiten in het Eugenia Victoria hotel

Als je houdt van sportieve activiteiten is er veel te doen in het Eugenia Victoria hotel, en de meeste activiteiten zijn bij de all inclusive prijs inbegrepen. Zo kun je bijvoorbeeld basketballen, biljarten, fitnessen, minigolfen, tafeltennissen en voetballen. Tegen betaling kun je ook gebruik maken van de pooltafel en de snookertafel.

Met de kinderen all inclusive op vakantie

Ook de kinderen zullen zich niet vervelen in het Eugenia Victoria hotel. Ze kunnen spelen in de speeltuin of gamen in de gamehal. Ook worden er speciale kinderfitness programma’s gehouden en is er een miniclub voor kinderen tussen de vier en de twaalf jaar. Hier kunnen ze allerlei leuke activiteiten ondernemen samen met leeftijdgenootjes.