All inclusive Costa Dorada
strand van cambrils

All inclusive Costa Dorada

spanje
Met badplaatsen als Cambrils, Salou en Tarragona is de Costa Dorada een heerlijke plek voor een welverdiende All Inclusive vakantie.
Al vanaf € 189,-Bekijk alle vakanties
Deals van o.a.

De 'Gouden Kust' van Spanje! Een uitstekende keuze voor een All Inclusive.

Costa Dorada betekent de gouden kust. De kuststreek bevindt zich in Catalonië en is 216 kilometer lang. Salou is de belangrijkste plaats van de kuststreek en tevens een zeer populaire plaats voor toeristen. Ook vind je veel resorts in de kustplaatsen Cambrils, La Pineda en Tarragona.

Bekijk alle reisorganisaties met All Inclusives naar de Costa Dorada

Salou, zon, zee en uitgaan!

Tijdens jouw all inclusive reis naar de Costa Dorada is Salou absoluut the place to be. Je kunt er heerlijk genieten op het strand en in de avond zijn er veel uitgaansgelegenheid waar je jezelf geen moment verveelt. Een all inclusive reis naar Costa Dorada is dan ook de ideale rondreis als je graag met vrienden op vakantie wilt.

Salou, cultuur en bezienswaardigheden

Naast uitgaansgelegenheden heeft Salou nog veel meer te bieden. De verlichte fontein van Salou is een sprookjesachtige fontein waar spectaculaire lichtshows worden gegeven. De verlichte waterstralen zorgen voor een spektakel dat je niet mag missen. Een andere populaire bezienswaardigheid van Salou is het stadspark. Het stadspark heeft een oppervlakte van 15.750 vierkante meter en is ideaal om even te ontsnappen aan de stadse drukte. Je kunt er heerlijk wandelen of even een boek lezen. Winkelen kan je dan weer ideaal bij de boulevard Salou. Hier kun je allerlei souvenirs vinden die een blijvende herinneringen vormen van jouw all inclusive reis naar Salou. De grootste en meest bekende winkelstraat van Salou is de Calle Barcelona, waar je absoluut niet snel bent uitgekeken.

Klimaat in Costa Dorada

In Costa Dorada is het gedurende het hele jaar zeer aangenaam. De gemiddelde minimumtemperatuur in de winter is er slechts 5 graden en de gemiddelde maximumtemperatuur in de zomer is 30 graden. Met deze temperaturen kun je ook in de winter heerlijk genieten van een all inclusive vakantie.