Clubhotel RIU Waikiki

Clubhotel RIU Waikiki

Deals van o.a.

Clubhotel RIU Waikiki is een 3 sterrenhotel in (Av. De Gran Canaria, 20) Las Palmas. Het hotel bestaat uit meerdere ronde gebouwen, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Om de gebouwen heen vindt je veel palmen en zwembaden met helderblauw water. Van binnen heeft het hotel een landelijke en enigszins sjieke uitstraling. Net als aan de de buitenkant zijn de gebouwen ook vanbinnen volledig rond, waardoor je een uniek ruimtelijk gevoel hebt.

Vergelijk clubhotel RUI Waikiki aanbieders:

[sc:reisorganisaties]

De hotelkamers van Clubhotel RIU Waikiki

De hotelkamers hebben allen een eigen balkon dat een adembenemend uitzicht heeft. Hier kun je in de avond heerlijk ontspannen met een wijntje of foto’s maken van de ondergaande zon. De bedden zijn van goede kwaliteit, waardoor je optimaal van jouw vakantie kunt genieten en heerlijk uitrust van de alledaagse drukte.

Uit eten in Clubhotel RIU Waikiki

Bij een all inclusive reis met een 3 sterrenhotel, is er natuurlijk de mogelijkheid om in het hotel een hapje te eten. Bij het Clubhotel RIU Waikiki zit een sfeervol restaurant met een buitenterras waar je heerlijke gerechten kunt uitproberen.

Op vakantie met de kinderen

Voor de kinderen zijn er in het Clubhotel RIU Waikiki verschillende speeltuintjes te vinden waar ze heerlijk kunnen spelen. Ook het zwembad is een absolute aanrader om met de kinderen in te spelen. Vergeet dan ook vooral niet om wat water-speelgoed mee te nemen.

U bent welkom bij Clubhotel RIU Waikiki

Hier volgen nog een aantal punten die vaak worden genoemd door klanten van het Clubhotel RIU Waikiki: Bij aankomst wordt je van harte verwelkomt door het vriendelijk en behulpzame personeel. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede hygiëne. Bij het hotel is er genoeg lekker eten en er gaat een rechtstreekse bus naar het strand.