All inclusive Andalusië

All inclusive Andalusië

Deals van o.a.

Maak een wandeltocht door Andalusië

Maak een wandeltocht door het uitgestrekte landschap van Andalusië. In Andalusië zijn veel wandelroutes aangegeven van diverse afstanden, zodat je elke dag wel iets nieuws kunt zien. De wandelroutes in Andalusië zijn zeer divers met zon, zeelucht en bossen.

Vergelijk aanbieders voor een all inclusive Andalusië:

[sc:reisorganisaties]

Dagtocht Tarifa Tanger

Vanuit Andalusië is de Marokkaanse stad Tarifa Tanger goed te bereiken. Je kunt er gewoon een dagje naar toe gaan om de stad te verkennen, en dit is zeker een aanrader. Je pakt gewoon de veerboot naar Tanger in Marokko. Dit duurt ongeveer 35 minuten, dus heb je nog tijd genoeg om rond te neuzen in de Marokkaanse stad.

Heerlijk wijnproeven in Andalusië

Voor de echte wijnliefhebber zijn er verschillende wijnproeverijen tijdens een fly drive Andalusië. Geniet van een heerlijke overvloed aan smaken.
Golfen: Als je een golfliefhebber bent, dan moet je dit zeker eens ervaren op Andalusië. Andalusië is namelijk omgeven door golfbanen. Bijna nergens ter wereld vind je zoveel golfbanen op een korte afstand van elkaar.

Varen in Andalusië

Varen is voor veel mensen het toppunt van ontspanning. Een boottocht of bootexcursie mag dan ook zeker niet ontbreken op je to do lijstje voor Andalusië. Een zeer populaire bootexcursie in de omgeving van Andalusië is degene waarbij je dolfijnen kunt spotten. Deze komen erg dichtbij en zwemmen soms zelfs met de boot mee.

Themaparken

Voor wie van spanning of natuur houdt zijn er ook themaparken te vinden op Andalusië. Denk dan bijvoorbeeld aan een pretpark, vogelpark, bioparc of Cocodrillo park. Andalusië heeft ook een wolvenpark waar je 4 roedels in hun natuurlijke omgeving kunt bestuderen. Wil je echt alles weten over deze bijzondere dieren, dan kun je de Engels sprekende gids alles vragen.

Bezoek de markten

Hou je van shoppen en ben je graag onder de mensen, breng dan ook een bezoekje aan 1 van de vele karakteristieke markten van Andalusië.

Bron: http://www.beleef-andalusie.nl/