ibizaa
sunwebcorendonsuntiparke reizenstip reizentjingoprijsvrijvakantiediscounter

Last minutes

Een last minute naar Spanje maken in een hotel waar alles all inclusive is geregeld? Dat kan en is ook logisch, want wie wil er nou niet op het laatste moment besluiten naar het heerlijke warme Spanje te gaan?! Bij onze aanbiedesr vind je last minute reizen naar Spanje naar onder andere de eilanden van Spanje, zoals de Canarische eilanden, Ibiza of Tenerife. Ook kunnen de prachtige gebieden Andalusië, Benidorm, Fuenteventura en nog veel meer bezocht worden met een last minute, natuurlijk altijd in de beste all inclusive hotels! De Spaanse badplaatsen, Costa del Sol of Costa Brava zijn ook zeker een aanrader voor een last minute!

Vergelijk direct de beste last minutes naar Spanje!

Waarom een last minute naar Spanje?

Al vele jaren is Spanje de bestemming voor toeristen om tot rust te komen en te genieten van de vele stranden en bezienswaardigheden. Het weer in Spanje is vrijwel het gehele jaar door heerlijk maar de beste reistijd om te gaan is van April tot oktober. In december en januari is het weer in Spanje rond de 18 graden en eigenlijk nog steeds gewoon lekker! Wel zijn op de eilanden zoals de Canarische eilanden het hele jaar door de temperaturen heerlijk en boven de 20 graden! Naast de vele prachtige stranden en het heerlijke weer beschikt Spanje ook over geweldige bezienswaardigheden, wie wil nou niet het prachtige Sagrada Familia ontdekken in Barcelona, het kathedraal van Segovia van dichtbij bekijken of het koninklijke mausoleum El Escorial binnen treden.

Een reis naar Spanje kan prima geregeld worden. Je komt aan op vliegvelden zoals Barcelona Airport wat gewoon prima luchthavens zijn, net als Schiphol Airport. Barcelona Airport is gewoon wat kleiner. Met Barcelona Airport wordt overigens meestal El Prat Airport genoemd, prijsvechters noemen het ook soms Barcelona Airport als het in feite om vliegveld Girona of vliegveld Reus gaat. Een beetje misleidend misschien, zeker als je het niet weet en als je echt een last minute reis naar Spanje hebt geboekt!

Het klimaat van Spanje

Spanje beschikt over een oppervlakte van meer dan een half miljoen vierkante meter en in dit gebied zijn 5 verschillende klimaten te vinden. De Balearen en de Middelandse Zee beschikken over een mediterraan klimaat en aan de kust en de golf van Biskaje beschikken over een meer vochtig zeeklimaat. Het vochtige zeeklimaat van Spanje is vergelijkbaar met het klimaat van Nederland. Wanneer je naar het zuiden van Spanje gaat vind je op de Sierra Nevada een hooggebergteklimaat en in het binnenland en op de vele eilanden heerst het heerlijk subtropische klimaat.